Fa'avasegaina ma le tau fa'apisinisi o le afifiina o taga pepa

Ituaiga Eseese o Pepa Pepa Fa'apipi'i
O le afifiina o taga pepa o se filifiliga lauiloa mo pisinisi o loʻo vaʻavaʻai e tuʻuina atu i tagata faʻatau se fofo lelei ma taugofie.E tele ituaiga e filifili mai ai - e ofoina atu e taʻitasi tulaga lelei e faʻatatau i au pisinisi manaʻoga.Sei o tatou tilotilo i nisi o ituaiga masani.
Tasi ituaiga taga pepa e tele pisinisi e fa'aogaina o le taga pepa kraft.Ua lauiloa i latou mo le umi tele ona o le mafiafia o latou fausaga, e faʻalelei ai mo le aveina o mea e pei o faʻatau.
O le isi filifiliga o taga pepa pepa paʻepaʻe.O taga nei e masani ona manifinifi nai lo pepa lanu enaena, ma e masani ona i ai logo a le kamupani poʻo mamanu masani e lolomi i luga.
Tusa lava po o le a le afifiina o taga pepa e te filifilia, o le i ai o se mea faʻapipiʻi umi ma matagofie o le a fesoasoani i au oloa e oʻo atu ma le saogalemu i tagata faʻatau aʻo fausia se ata lelei mo lau faʻailoga.

Fa'amanuiaga ole lomitusi afifi pepa
O le lelei o le lomitusi o le afifiina o taga pepa ua faʻateleina ona iloa e le au faʻatau.O se tasi o mea sili ona lelei o le lolomiina o mamanu i luga o taga pepa o le maualuga lea o le faʻasalalauga e mafai ona ausia.E le gata i lea, o le lomitusi o taga pepa e maua ai foi e pisinisi se tulaga faʻasalalauga sili ona lelei aua e mafai ai ona latou faʻaalia a latou logo poʻo le feʻau i se tau taugofie.
O taga pepa o lo'o lolomi i se logo a le kamupani po'o se fe'au e mafai ona i ai se aafiaga malosi i tagata fa'atau oloa a'o latou saunia se auala lelei e aapa atu ai ma fa'asalalau fa'alauiloa e uiga i se pisinisi.E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina e fai ma mea faʻalauiloa i mea faʻapitoa pe tufatufaina saʻo i tagata faʻatau.E fesoasoani lenei mea i le fausiaina o le lauiloa ma le faʻamaoni i le va o tagata faʻatau ma faʻamalosia le ata o le pisinisi i mafaufau o tagata faʻatau.

Fa'afeso'ota'i matou i le asō
O le tele o fa'amanuiaga o lo'o ofoina mai e le afifiina o taga pepa e avea ma filifiliga sili mo pisinisi o lo'o va'ava'ai e a'afia lelei lo latou pito i lalo.E le gata e sefe ai tau, ae e mafai ai foi e pisinisi ona faʻavasega a latou ato e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata faʻatau ma faʻateleina le faʻalauiloaina.
Fa'afeso'ota'i matou mo au mea uma e mana'omia mo le afifiina o taga pepa, po'o le talosaga mo se tu'uaiga fa'apitoa fa'apitoa i aso nei.

 


Taimi meli: Apr-28-2023